Eerste elftal

Ongeloof over uitglijder Van Hoorenbeeck: "Het was echt kolderiek"

Ongeloof over uitglijder Van Hoorenbeeck: "Het was echt kolderiek"

FC Twente kwam tegen AZ op een 0-1 voorsprong via aanvallende middenvelder Sem Steijn. Het kreeg in de tweede helft binnen een minuut de gelijkmaker om de oren via Ruben van Bommel. De Alkmaarders kwamen op voorsprong door een slippertje van Alec van Hoorenbeeck. De centrale verdediger gleed uit waardoor de weg naar het doel vrij was voor Vangel Pavlidis. De spits bleef rustig en scoorde zijn 28e doelpunt van het seizoen.

Fardau Wagenaar begint over het knullige moment van de centrale verdediger. "Dan komt Van Hoorenbeeck erin en even later glijdt hij uit en dan heeft iedereen het daarover. Wat moet ik daar nou van vinden?", vraagt ze zich af bij de Ballen Verstand. Leon ten Voorde reageert hierop. "Misschien was het zijn schoeisel, want hij keek meteen naar zijn noppen." Daar heeft Wagenaar geen boodschap aan. "Ik kijk ook meteen naar mijn tennisracket als er iets fout gaat, maar dat ligt bijna altijd gewoon aan mezelf."

Al was de 25-jarige Belg niet de enige die een slippertje maakte. "Er gleden trouwen best wel veel spelers uit. Ook Daan Rots gleed uit alleen dat is een aanvaller en dan valt het niet zo op. Bij de 0-1 van FC Twente gleed Riechedly Bazoer uit. Dat was in het beeld bijna niet te zien, maar als hij niet uitgleed dan komt er misschien geen goal."

"Alleen dit was wel echt kolderiek en heel erg pijnlijk voor Van Hoorenbeeck. Wat het alleen uitglijden of zou het ook angst zijn omdat er een speler van AZ aankwam en hij daardoor onrustig werd?", vraagt de clubwatcher zich af. Wagenaar is het volgende van mening. "Ik kan me niet voorstellen dat je bang bent, dat zou wel een beetje triest zijn." Ten Voorde is het hier mee eens. "Het was gewoon een lullig moment en daarna spelen ze alles of niets. Daarmee werden ze alleen niet echt gevaarlijk", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties