Eerste elftal

Ook Fred Rutten in beeld bij FC Utrecht als nieuwe hoofdtrainer

Ook Fred Rutten in beeld bij FC Utrecht als nieuwe hoofdtrainer

Al na drie speelronden ontsloeg FC Utrecht hoofdtrainer Michael Silberbauer. Dit naar aanleiding van de dramatische seizoenstart van de Domstedelingen. De teller staat na drie competitieduels nog op nul punten en zelfs nul goals. Ron Jans is in Utrecht de droomkandidaat om Silberbauer op te volgen, maar de club heeft nog een andere oud-trainer van FC Twente op het oog.

Het Algemeen Dagblad meldt dat ook Fred Rutten in beeld is bij FC Utrecht om de nieuwe hoofdtrainer te worden. Rutten speelde zijn gehele voetbalcarrière bij FC Twente en was daarna ook nog succesvol als hoofdtrainer in Enschede. In 2001 won de man uit het Gelderse Wijchen de KNVB Beker met FC Twente. Vorig seizoen was Rutten assistent-trainer van Ruud van Nistelrooij bij PSV. Naast Jans en Rutten is ook Jaap Stam in beeld bij FC Utrecht, waarbij Jans nog wel de topkandidaat is. Alle drie de trainers zitten zonder club.

Vorige week zei Jans nog het volgende over het mogelijke hoofdtrainerschap bij FC Utrecht. "Het is daar een beetje onrustig. Ik vind het altijd zo lastig, want ik vind dat clubs geduld moeten hebben met trainers en ze niet zomaar aan de kant moeten zetten. Je krijgt wel dingen mee, maar ik geniet zo van mijn sabbatical. Ik heb al gezegd dat ik nog niet klaar ben als trainer, maar ik heb niet het gevoel dat ik er eind augustus klaar voor ben."

Denk jij dat Rutten een goede optie zou zijn voor FC Utrecht? Laat het weten in de poll en verklaar nader in de reacties.

Poll

Denk jij dat Rutten een goede optie zou zijn voor FC Utrecht?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties