Eerste elftal

Ook scheidsrechter maakt lange reis naar Rotterdam en fluit Excelsior - FC Twente

Ook scheidsrechter maakt lange reis naar Rotterdam en fluit Excelsior - FC Twente

Aankomende zaterdag kan FC Twente weer goede zaken doen in de eredivisie. De ploeg van trainer Joseph Oosting gaat op bezoek bij Excelsior, dat na een goed begin van het seizoen flink is weggezakt op de ranglijst. De Kralingers staan op de veertiende plek, waarbij de achterstand op nummer tien Fortuna Sittard wel slechts drie punten is. Excelsior staat nog wel ruim boven de streep: de voorsprong op nummer zestien RKC Waalwijk is zes punten.

Zaterdag om 18:45 uur gaat de wedstrijd tussen Excelsior en FC Twente van start in Rotterdam. Het beginsignaal zal komen van de fluit van scheidsrechter Rob Dieperink, die wordt geassisteerd door grensrechters Roy de Nas en Sjoerd Nanninga. Nick Smit is langs de zijlijn de vierde official, vanuit Zeist is Martijn Vos de VAR en de heer Van de Ven de AVAR.

Voor Dieperink wordt het zijn zevende FC Twente-wedstrijd als scheidsrechter. De laatste anderhalf jaar floot de 35-jarige Borculoër, die net als FC Twente de lange reis naar Rotterdam zal moeten maken, drie officiële duels van de Tukkers. Vorig seizoen was Dieperink de leidsman bij RKC Waalwijk-thuis (3-0) en Fortuna Sittard-uit (0-3), eerder dit seizoen floot hij sc Heerenveen-thuis (1-0).

Zaterdag wordt om 18:45 uur afgetrapt in het Van Donge & De Roo Stadion. Om 20:00 uur komt concurrent AZ in actie op bezoek bij Almere City. Een dag later gaat Ajax op bezoek bij sc Heerenveen. Om 14:30 uur wordt afgetrapt in het Abe Lenstra Stadion. Zondag om 20:00 uur speelt Feyenoord het thuisduel tegen Sparta Rotterdam.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties