Eerste elftal

Oosting doet beroep op uitsupporters in De Kuip en garandeert 100 procent vechtlust

Oosting doet beroep op uitsupporters in De Kuip en garandeert 100 procent vechtlust

Zondagmiddag staat er voor FC Twente een kraker op het programma. De ploeg van trainer Joseph Oosting gaat het in De Kuip opnemen tegen Feyenoord. Het wordt een interessante wedstrijd: Feyenoord kan FC Twente op acht punten van de tweede plaats zetten, maar aan de andere kant hebben de Tukkers de mogelijkheid om het gat te verkleinen naar twee punten.

FC Twente moet Manfred Ugalde missen en daarnaast zijn Sem Steijn, Ricky van Wolfswinkel en Mitchell van Bergen twijfelgevallen wegens ziekte. Wat kunnen de supporters van FC Twente eigenlijk nog verwachten in De Kuip? "Dat al mijn spelers en staf er alles aan doen om daar het maximale resultaat weg te halen", zegt Joseph Oosting in gesprek met 1Twente.

"Het zal niet makkelijk worden, want we spelen tegen een goede club in De Kuip, waar weinig ploegen winnen. Alleen wij proberen ons daar wel op te focussen. Je hebt invloed op hetgeen je zelf doet. Ik wil graag zien dat wij proberen daar het maximale te halen. Ik kan je geen garanties geven, maar wel de garantie dat wij er alles aan gaan doen", aldus de oefenmeester.

In De Kuip zal FC Twente weer gesteund worden door veel uitsupporters. "Thuis hebben we de supporters nodig, maar uit ook. Als ik bijvoorbeeld de bekerwedstrijd tegen PSV zie, daar heb ik de supporters van mijn club, van FC Twente gehoord. Wij verwachten weer dezelfde steun in De Kuip", besluit Oosting.

Voorspel en win onze Voetbalpool!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties