Eerste elftal

Oosting duidelijk: "Wij mogen blij zijn met een punt"

Oosting duidelijk: "Wij mogen blij zijn met een punt"

FC Twente heeft zondagmiddag gelijk gespeeld tegen Sparta Rotterdam. De Spartanen, die met tien man in de tweede helft stonden, kwamen zelfs na twee strafschoppen nog op voorsprong. Joseph Oosting bracht maar liefst vijf aanvallende spelers, waarvan Ünüvar uiteindelijk degene was die zorgde voor de gelijkmaker. Echter was het niet genoeg voor de overwinning en eindigde de wedstrijd in 2-2.

De trainer van FC Twente Joseph Oosting is niet te spreken over de prestatie van zijn ploeg. "Wij mogen blij zijn met een punt, ook al kwamen we 0-1 voor, we waren niet goed. Te traag aan de bal en veel achter de bal spelen, ook het druk zetten was niet goed", vertelt hij bij ESPN. De rode kaart gaf een zetje in de rug en dat ziet hij ook in. "We worden vervolgens geholpen door een rode kaart en je scoort de 0-1."

Over eerste strafschop is hij duidelijk. "Het gaat daar mis in de communicatie, dat kan gebeuren." De tweede strafschop is voor hem niet duidelijk een strafschop, maar hij wordt gegeven, dan moet je daar mee leven. "Dan krijg je ook nog die tweede, dat is een discussie die kan je wel of niet geven, maar hij geeft hem." Al met al is hij absoluut niet te spreken over hoe de wedstrijd verlopen is. "Wij mogen tegen tien man bij Sparta uit niet in de problemen komen en dat hebben we wel gedaan", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties