Eerste elftal

Oosting geeft Steijn basisplaats: "Ik kan niet om hem heen"

Oosting geeft Steijn basisplaats: "Ik kan niet om hem heen"

Sem Steijn heeft een goede voorbereiding achter de rug. De aanvallende middenvelder van FC Twente was erop gebrand om een basisplaats te veroveren en heeft de nieuwe trainer Joseph Oosting een hele goede reden gegeven om hem op te stellen: Steijn maakte in vier oefenwedstrijden maar liefst negen treffers.

Die basisplaats heeft Steijn in ieder geval voor de eerste officiële wedstrijd van het seizoen veroverd, zo laat Oosting tegenover RTV Oost weten bij de persconferentie van FC Twente. "Ja, om Sem Steijn kan ik niet heen. Hij heeft een heel goede voorbereiding, met maar liefst negen doelpunten achter zijn naam."

Na de bevestiging dat Steijn in de basis start is er nog één positie over waarvan we nog niet weten wie er gaat starten. Tijdens de laatste twee oefenwedstrijden was het Michel Vlap die op linksbuiten begon, maar ook Ricky van Wolfswinkel komt in aanmerking om vanaf de linkerflank te starten. Oosting gaf eerder al aan dat het de enige positie was waar hij nog over twijfelde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties