Eerste elftal

Oosting reageert op de Ajax-geruchten

Oosting reageert op de Ajax-geruchten

FC Twente is bezig aan een geweldig seizoen. De club uit Enschede staat momenteel op de derde plek en heeft een voorsprong van vier punten op nummer vier AZ. In tegenstelling tot Ajax, waar het een stuk minder gaat. De Amsterdammers staan momenteel op de vijfde plek en na het seizoen vertrekt John van 't Schip als hoofdtrainer. Ajax is momenteel op zoek naar een nieuwe oefenmeester en Oosting zou in beeld zijn. De trainer reageert op deze geruchten.

Afgelopen week stelde RKC Waalwijk-spits Michiel Kramer bij NOS Studio Sport zijn oude trainer Joseph Oosting voor als potentiële opvolger van Van 't Schip. Ook Valentijn Driessen gaf in het verleden aan een Ajax-trainer in de huidige oefenmeester van FC Twente te zien. NOS meldt dat er nu ook lijstjes zijn die Oosting linken aan Ajax.

Oosting reageert op de geruchten dat hij gelinkt zou worden aan de Amsterdamse club. "Het is mooi. Ik ben vereerd en het is heel leuk dat mijn naam wordt genoemd. Alleen we zitten bij FC Twente en ik wil respect hebben voor mijn club. Ik kan daar gewoon niet zo heel veel mee", vertelt hij in een interview met NOS.

Momenteel is hij alleen bezig met de eredivisie en de derde plek. "Het is onze ambitie, dat hebben we ook tegen elkaar uitgesproken. We zijn alleen maar bezig met het hier-en-nu. De manier van trainen en daar het maximale uithalen. Ook onze manier van voetballen en hoe we dat doen. We leven van wedstrijd naar wedstrijd en helemaal in deze drukke week zijn we bezig met het hier-en-nu. Dat is dus Heerenveen op het moment", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties