Eerste elftal

Oosting roemt 'echte goalgetter' Ugalde en geniet van prachtgoal Regeer

Oosting roemt 'echte goalgetter' Ugalde en geniet van prachtgoal Regeer

Joseph Oosting is een kritische trainer, maar was na afloop van de wedstrijd tegen Fortuna Sittard niets dan lovend over zijn ploeg. Hij sprak zelfs van totale dominantie van minuut één tot minuut tot het moment de scheids affloot. Na de wedstrijd waren er twee goals die de meeste aandacht kregen. Het wonderschone afstandsschot van Youri Regeer en de eerste competitietreffer van Manfred Ugalde.

"Manfred is voor ons een belangrijke speler. Het is een hele jonge jongen en het is soms goed en soms wat minder. Aan de andere kant heeft hij wel de kwaliteit van een echte goalgetter. Dat zag je, want hij was scherp en gretig. Het is mooi voor hem, maar ook mooi voor mijn team", aldus een tevreden Oosting voor de camera van ESPN.

Waar de trainer ook van genoot was de 2-0 van Regeer. Hij kreeg de bal gelukkig aangespeeld, maar wat hij vervolgens deed was pure klasse. Hij keek, legde de bal klaar en werkte deze onhoudbaar in de verre hoek. Ook Oosting genoot volop van dat moment. "Deze goal is wel geweldig, hè. Die zit in de winkelhaak. Een heel lief balletje met binnenkant voet in de verre hoek. Hup, keepertje niet thuis. Mooi. Echt mooi."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties