Eerste elftal

Oosting verdedigt Rots en heeft totaal geen begrip voor Rots-criticasters

Oosting verdedigt Rots en heeft totaal geen begrip voor Rots-criticasters

Afgelopen zaterdag speelde FC Twente een prima eerste helft, maar na rust liet het zich verrassen door de bezoekers uit Nijmegen. Na de gelijkmaker was de ploeg de draad even helemaal kwijt met als gevolg dat NEC uit kon lopen naar een 3-1 voorsprong. Oosting wisselde vijf keer en één van hen was Daan Rots die op dat moment werd uitgefloten door een deel van het publiek.

Ook op de socials was de rechtsbuiten opnieuw het mikpunt van kritiek. Trainer Joseph Oosting heeft er moeite mee dat een deel van de supporters de rechtsbuiten zo hard aanpakken. "Ik vind dat Daan het heel goed doet en ik ben het ook niet eens met de mensen die hem zo kritisch benaderen", aldus de trainer in gesprek met Ten Voorde van de Tubantia.

"Ik vind dat Daan wel wat meer krediet verdiend. Die jongen komt uit de regio, heeft een hart voor de club, doet er alles aan en heeft prima statistieken. Voor dat soort spelers maak ik me hard. Ja, de ene wedstrijd van hem is beter dan de andere, maar dat geldt voor mij ook in de coaching."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties