Eerste elftal

Oosting verklaart waarom hij de backs niet heeft gewijzigd

Oosting verklaart waarom hij de backs niet heeft gewijzigd

Afgelopen wedstrijd tegen FC Utrecht verloor FC Twente met 0-1. Na afloop van de wedstrijd was er veel kritiek op onder andere rechtsback Joshua Brenet en linksback Gijs Smal. Ondanks het commentaar startte beide spelers in het duel tegen Go Ahead Eagles aan de aftrap. Joseph Oosting verklaart zijn keuze.

Oosting realiseert zich dat iedereen slecht was. "We waren allemaal niet goed, ook ik niet, om dan alles rigoureus om te gooien daar ben ik niet van. De week daarvoor tegen Excelsior en die daarvoor tegen RKC Waalwijk deden we het namelijk wel goed. We hebben gewoon een goede ploeg, om op basis van één wedstrijd alles rigoureus aan te pakken daar hou ik gewoon niet van", vertelt hij tegenover ESPN.

Het zal volgens de oefenmeester niet gebeuren dat FC Twente zo slecht als vorige week tegen FC Utrecht voor de dag komt. "Dat was gewoon echt eenmalig. Wij waren gewoon met elkaar niet goed, dat soort wedstrijden wil je eigenlijk niet hebben, maar die heb je er altijd tussen zitten. Dat was toen en dat gaat nu niet gebeuren", besluit Oosting.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties