Eerste elftal

Oosting ziet Brenet graag blijven, ploeg wil rechtsback helpen met 'probleempjes'

Oosting ziet Brenet graag blijven, ploeg wil rechtsback helpen met 'probleempjes'

De transferdeadlines in Turkije en Cyprus zijn inmiddels ook verstreken, maar Joshua Brenet zit nog altijd bij FC Twente. De 29-jarige rechtsback had een duidelijke vertrekwens en had ook afspraken met FC Twente over medewerking bij een transfer, maar het lijkt er toch steeds meer op dat Brenet in Enschede zal blijven. De speler heeft volgens trainer Joseph Oosting wat 'probleempjes', maar daar wil de ploeg hem bij helpen.

Momenteel is Brenet in ieder geval nog altijd geblesseerd door de schop van Bart van Hintum in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle, zo geeft Oosting aan bij RTV Oost. "Er is gelukkig niks gebroken. We hebben natuurlijk wel elke keer geprobeerd om te testen dat hij wat kan, alleen dat valt een beetje tegen", vertelt de oefenmeester.

Oosting gaat vervolgens uit zichzelf meteen verder over de vertrekwens van Brenet. "Om even de binnenbocht te pakken, natuurlijk zijn er vertrekwensen. Het is de vraag of hij gaat vertrekken, maar als hij niet gaat vertrekken, is hij onderdeel van FC Twente. Dat vind ik prima", vertelt Oosting met een mooie grijns op zijn gezicht.

Is hij de komende maanden dan gewoon onderdeel van het team? "Ja, wat mij betreft wel. Soms heb je dat, dat je wat probleempjes hebt. Maar goed, daar gaan we hem mee helpen. Dat hoort ook bij onze job, vind ik. Mijn team, mijn jongens willen hem ook helpen, dus we gaan hem helpen en dan is hij gewoon onderdeel van ons", besluit Oosting.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties