Eerste elftal

Oosting ziet groot verbeterpunt: "Verschil tussen gewoon goed en heel erg goed"

Oosting ziet groot verbeterpunt: "Verschil tussen gewoon goed en heel erg goed"

FC Twente speelde Heracles Almelo afgelopen zondag in de eerste helft van het kastje naar de muur. De tweede helft zag er echter totaal anders uit. FC Twente speelde belabberd tegen Heracles, dat zelf wat meer gas ging geven. Het is de wisselvalligheid die we eerder dit seizoen bij de ploeg van trainer Joseph Oosting hebben gezien. Dat moet uit het spel van FC Twente, zo weet Oosting.

"Het voelde als een verlies", blikt Oosting terug op het gelijkspel in Almelo in gesprek met TC Tubantia. "Na onze bespreking op maandag was ik het nare gevoel wel kwijt. De eerste helft was zoals we zijn en ook willen zijn. Alles hadden we. Maar de tweede helft was ook wie we zijn."

"Ik vergelijk het met de wedstrijd bij Fenerbahce. De eerste helft in een kolkend Istanboel speelden we geweldig. Maar toen gebeurde er wat en opeens was alles weg", doelt Oosting op de rode kaart van Youri Regeer. "Die wisselvalligheid moet eruit. Dat is namelijk het verschil tussen een ploeg die heel erg goed is en een ploeg die gewoon goed is", besluit de trainer.

Zondag zal FC Twente geen moment wisselvallig kunnen zijn. De in bloedvorm verkerende landskampioen Feyenoord komt op bezoek. Om 12:15 uur gaat de wedstrijd in De Grolsch Veste van start. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler en wordt live uitgezonden op ESPN 3.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties