Eerste elftal

Oosting ziet tegenvallend sc Heerenveen nog wel als concurrent

Oosting ziet tegenvallend sc Heerenveen nog wel als concurrent

sc Heerenveen werd voorafgaand aan het seizoen gezien als mogelijke concurrent van FC Twente. 't Fean begon de competitie ook met twee overwinningen, maar verloor vervolgens vier wedstrijden op rij. FC Twente treft zaterdag dus een ploeg die een lastige competitiestart beleeft, net als Vitesse, de tegenstander van afgelopen woensdag.

Is Joseph Oosting verbaasd over de zwakke prestaties van sc Heerenveen? "Heerenveen is een concurrent van ons", zegt de oefenmeester in gesprek met 1Twente. "Die willen ook graag meedoen om Europees voetbal. Wat dat betreft is dat een concurrent van ons. Of het me verbaasd? Ik vind dat ze een goede ploeg hebben. Soms valt het wat tegen en hebben ze niet het gewenste resultaat. Ze hebben een hele lastige start. Het is aan ons om het niveau van voetballen weer te kunnen aantikken hier in De Grolsch Veste en om met een mooie pot voetbal weer van het veld te gaan."

De wedstrijd tussen FC Twente en sc Heerenveen wordt gespeeld in een nagenoeg uitverkocht stadion in Enschede. Alleen op de Diekmantribune zijn nog enkele kaarten over. Het uitvak is ook uitverkocht: er reizen 750 sc Heerenveen-supporters af naar De Grolsch Veste. Om 21:00 uur begint de wedstrijd. De scheidsrechter van dienst is Rob Dieperink. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN. De voorbeschouwing begint al om 20:15 uur.

Voorspel en win onze Voetbalpool!

Appgebruikers kunnen voorspellen via deze link.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties