Eerste elftal

Op deze dag speelt FC Twente een oefenwedstrijd tegen FC Schalke 04

Op deze dag speelt FC Twente een oefenwedstrijd tegen FC Schalke 04

Op 19 juni start FC Twente met de voorbereiding voor het seizoen 2024-2025. Drie dagen later staat de eerste oefenwedstrijd op het programma tegen amateurploeg STEVO. Hierna neemt de club uit Enschede het nog op tegen Motherwell en Sint Truiden. Op dinsdag is bekend gemaakt dat de Tukkers ook nog tegen FC Schalke 04 zullen gaan spelen.

Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen zal FC Twente op woensdag 24 juli een oefenwedstrijd tegen FC Schalke 04 spelen. De wedstrijd wordt gespeeld in het Duitse Marl en begint om 18:30. Dit wordt voor de Tukkers gezien als een uitwedstrijd. Op het EVONIK Sportpark in Marl zijn er daarom slechts 450 staanplaatsen beschikbaar.

De VELTINS Arena van FC Schalke 04 is niet beschikbaar als speellocatie, vanwege concerten in die periode. Ook in de Grolsch Veste kan niet gespeeld worden, aangezien er een verbouwing plaatsvindt. Hierdoor is er uitgeweken naar het Sportpark in Marl. Het eerste deel van de kaarten voor FC Twente-supporters wordt komende week beschikbaar gesteld aan de supportersverenigingen van FC Twente. De overige tickets komen beschikbaar via deze link vanaf maandag 17 juni 13:00. Een staanplaats kost 12 euro.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties