Eerste elftal

Op deze tijdstippen worden de duels tussen FC Twente en Fenerbahce gespeeld

Op deze tijdstippen worden de duels tussen FC Twente en Fenerbahce gespeeld

Na de overwinningen op het Hammarby IF en Riga FC is Fenerbahce de laatste tegenstander van FC Twente op jacht naar het behalen van de poulefase van de Conference League. FC Twente speelt op donderdag 24 augustus de heenwedstrijd in Istanbul, de return wordt op donderdag 31 augustus gespeeld in Enschede.

Inmiddels is ook bekend op welke tijdstippen de wedstrijden worden gespeeld. Beide duels vangen aan om 19:00 uur Nederlandse tijd. De heenwedstrijd in het Sükrü Saracoglu Stadion wordt om 20:00 uur plaatselijke tijd gespeeld, omdat het een uur later is Istanbul dan in Nederland.

De kaartverkoop voor de uitwedstrijd in Turkije is inmiddels gestart. De prijzen voor een kaartje bedragen 23,50 euro voor leden van supportersverenigingen en 26 euro voor niet-leden. Je kunt je inschrijven voor een ticket via deze link. FC Twente heeft 2.500 kaarten ontvangen voor het uitduel.

Aankomende maandag (21 augustus) om 13:00 uur start de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd voor seizoenkaarthouders. Zij kunnen tot en met zondag 27 augustus hun eigen plek terugkopen. De kaartverkoop voor clubcardhouders begint op dinsdag 29 augustus om 13:00 uur. Als je niet in bezit bent van een clubcard, kun je geen kaartje kopen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties