Eerste elftal

Op deze tv-zender kijk je vanavond naar sc Heerenveen - FC Twente

Op deze tv-zender kijk je vanavond naar sc Heerenveen - FC Twente

Vanavond speelt FC Twente de midweekse wedstrijd tegen sc Heerenveen. De ploeg van Joseph Oosting moet op bezoek bij de ploeg van Kees van Wonderen die op dit moment op een teleurstellende elfde plek staan op de ranglijst. De missie van de Friezen is om zicht te plaatsen voor de Europese play-offs. FC Twente wil de derde plek veiligstellen en heeft nog een voorsprong van vier punten op de directe belager AZ.

Aan de support zal het ook deze keer niet liggen. Het uitvak is volledig uitverkocht en zal vanavond gevuld zijn met 1.200 luidruchtige Tukkers. De supporters die thuis blijven kunnen de wedstrijd bekijken op tv. ESPN heeft de wedstrijd ingedeeld op ESPN 2. De voorbeschouwing begint om 20:30 uur en de aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur.

De KNVB heeft Alex Bos aangesteld als de scheidsrechter voor dit duel. Hij wordt geassisteerd door De Groot en Kucukebir. Wiersma neemt de rol als vierde man op zich. Vanuit Zeist is Van Boekel de VAR en hij wordt geassisteerd door AVAR Van de Ven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties