Eerste elftal

Op deze tv-zender kijk je vanmiddag naar Ajax - FC Twente

Op deze tv-zender kijk je vanmiddag naar Ajax - FC Twente

FC Twente speelt vanmiddag tegen het Ajax van John van 't Schip. De ploeg uit Amsterdam verloor vorige week met maar liefst 6-0 van Feyenoord tijdens de Klassieker. De topper tegen de Tukkers staat onder leiding van arbiter Serdar Gözübüyük en zijn assistenten Erwin Zeinstra en Johan Balder. Het duel begint om 16:45.

De ploegen zullen het in speelronde 30 van de eredivisie tegen elkaar opnemen in de Johan Cruijf ArenA. FC Twente is momenteel verwikkeld in de strijd om de derde plek met AZ. Deze geeft recht op de voorrondes van de Champions League. De Amsterdammers staan op plek zes in de eredivisie met een puntentotaal van 45.

De spelers kunnen rekenen op de steun van een volledig uitverkocht uitvak. Voor de supporters die de wedstrijd vanuit huis zullen volgen is het duel live te zien op ESPN 2. De voorbeschouwing begint op hetzelfde kanaal om circa 16:00. Rond 16:33 staat het programma even in het thema van de Uitblinkers. Vanaf 16:40 wordt de voorbeschouwing vervolgt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties