Eerste elftal

Op deze zender kijk je live naar Fenerbahce - FC Twente

Op deze zender kijk je live naar Fenerbahce - FC Twente

FC Twente gaat het donderdagavond opnemen tegen de Turkse grootmacht Fenerbahce. In het Sükrü Saracoglustadion wacht de eerste wedstrijd in het tweeluik van de play-offs in de Conference League. De wedstrijd begint om 19.00 en bekijk je live op Veronica.

Op donderdagavond om 19:00 (20:00 Turkse tijd) wacht de eerste grote test van het ongeslagen elftal van trainer Joseph Oosting. Fenerbahce - FC Twente zal de eerste wedstrijd zijn om een plek in de groepsfase van de Conference League. Een week later komen de Turken naar Enschede. Hier zullen geen Turkse supporters bij aanwezig zijn, ze zijn gestraft vanwege misdragingen tegen NK Maribor in de derde voorronde van het Europese eindtoernooi.

De wedstrijd Fenerbahce - FC Twente wordt live uitgezonden op Veronica. De voorbeschouwing zal om 18.30 van start gaan. In het Sükrü Saracoglustadion passen ruim 50.000 toeschouwers, waarvan de supporters van FC Twente in totaal 2.500 tickets toebedeeld hebben gekregen. Er zullen ongeveer 350 FC Twente-supporters aanwezig zijn, volgens clubwatcher Leon ten Voorde. De wedstrijd zal onder leiding staan van de ervaren Premier League scheidsrechter Andrew Madley.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties