Eerste elftal

Op dit tijdstip start FC Twente woensdag met de eerste training van het nieuwe seizoen

Op dit tijdstip start FC Twente woensdag met de eerste training van het nieuwe seizoen

Voor FC Twente begint woensdag de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De eerste training staat dan op het programma. FC Twente heeft bekendgemaakt dat de training om 16:00 uur zal beginnen op het Trainingscentrum in Hengelo. Voor FC Twente betekent het de start van een zeven weken durende voorbereiding, alvorens de eerste wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League op het programma staat.

FC Twente kent een aantal afwezigen. Michal Sadílek zou de eerste training sowieso missen vanwege het EK, maar doet dat nu vanwege zijn blessure. Alfons Sampsted en Sayf Ltaief sluiten later aan. Zij hebben nog vakantie nadat ze interlandverplichtingen hadden met respectievelijk IJsland en Tunesië. De verwachting is dat verder iedereen erbij is na een vakantie van ruim vier weken.

De training van woensdag om 16:00 uur is openbaar, dus supporters kunnen naar het Trainingscentrum in Hengelo komen om de selectie voor het eerst dit seizoen in actie te zien. Ook de training van donderdag om 16:00 uur is openbaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties