Eerste elftal

Open Dag FC Twente 2023-2024 op zondag 16 juli

Open Dag FC Twente 2023-2024 op zondag 16 juli

FC Twente heeft de datum bekend gemaakt van de Open Dag voor het komende seizoen 2023-2024. Deze zal plaatsvinden op zondag 16 juli. Hoe de Open Dag eruit gaat zien zal op een later tijdstip kenbaar worden gemaakt door de club. Voor nu is het belangrijk om 16 juli alvast met rood te markeren in de agenda. De open dag is van 12:00 uur tot 17:00 uur.

Vorig seizoen zag de Open Dag er anders uit dan de jaren voor corona. FC Twente had in het bevriende Schalke '04 een sparringpartner gevonden. Voor de wedstrijd waren supporters van beide clubs welkom. Rondom het stadion waren plekken ingericht met drink- en eetgelegenheden. De spelerspresentatie volgde na afloop van de wedstrijd.

Of FC Twente ook dit jaar weer een wedstrijd gaat spelen tijdens de open dag is niet bekend. Veel supporters hopen dat deze traditie van vroeger weer in ere wordt hersteld. Uiteraard moet dit ook passen in de planning van het team. Dit zal afhankelijk zijn van waar FC Twente dit seizoen gaat eindigen en wanneer ze instromen als Europees voetbal wordt gehaald.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties