Eerste elftal

Opgeluchte Holla heeft kippenvel: "Dit gevoel is onbeschrijfelijk"

Opgeluchte Holla heeft kippenvel: "Dit gevoel is onbeschrijfelijk"

Na vier maanden wist FC Twente eindelijk weer eens een wedstrijd te winnen. Door een 2-0 overwinning op PEC Zwolle pakte de ploeg van interim-trainer Marino Pusic de laatste strohalm. Toch vragen veel mensen zich af waarom het nu wel lukte voor FC Twente, op die vraag moet middenvelder Danny Holla het antwoord schuldig blijven.

"Dat is soms moeilijk te verklaren", reageert hij bij Voetbal Inside. "Als ik het wist, had ik het verteld. Maar dan had ik het al wedstrijden eerder willen veranderen. Soms is dat in de voetballerij heel moeilijk te verklaren."

De wedstrijd tegen PEC Zwolle was er eentje waarop alles op zijn plek viel. "We voetbalden misschien niet heel goed, maar gingen er vol voor en wonnen duels", blikt Holla terug. "We scoorden op het juiste moment en houden een keer de nul, dat is heel lang geleden. Dat zijn wel de aspecten waarom je deze wedstrijd wint."

Holla vindt het een lekker gevoel dat de Tukkers weer een keer de 'nul' hebben kunnen houden. "We hebben de laatste tijd bijna elke wedstrijd een doelpunt tegen gekregen, dan weet je dat het heel moeilijk wordt. Aangezien we ook niet heel makkelijk scoren, dan wordt het gewoon lastig. Gelukkig scoren we vandaag twee goede goals en houden we de nul dus ik denk dat we tevreden mogen zijn."

[ligatus]

Zodoende kon Holla eindelijk weer eens met een grote lach voor de camera verschijnen. "Ik kan het niet eens uitleggen. Ik ben zo blij, voor het team en voor de club. Als je de supporters na de wedstrijd ziet, dat is echt kippenvel."

Na afloop toonde de middenvelder ook zijn leidersrol geeft hij toe. "Ik zei ook tegen de jongens in de kleedkamer: dit gevoel moet je vasthouden. De volgende wedstrijd moet je weer naar dit gevoel toe. Dit gevoel is onbeschrijfelijk", besluit Holla.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties