Eerste elftal

Opmerkelijk: Eagles-fan neemt potje Vaseline mee naar uitvak Grolsch Veste

Opmerkelijk: Eagles-fan neemt potje Vaseline mee naar uitvak Grolsch Veste

Zondag werd de wedstrijd FC Twente - Go Ahead Eagles afgewerkt in een nagenoeg uitverkochte Grolsch Veste. De gasten uit Deventer kregen 1.000 kaarten, maar toch wel verrassend werden deze niet allemaal afgenomen. Het aantal supporters in het uitvak tijdens de Derby van het Oosten bleef daardoor steken op 941. Eén van de aanwezige Eagles-fans bleek bij de standaard controle iets heel bijzonders mee te hebben genomen.

Tijdens het fouilleren bleek de persoon in kwestie een pot vaseline bij zich te hebben, zoals te zien op de onderstaande foto. Deze moest hij dan ook inleveren en mocht hij na de wedstrijd weer ophalen. Op dezelfde foto is te zien dat er ook een flink aantal oordopjes tijdelijk in beslag werden genomen evenals een aantal potjes neusspray, waarschijnlijk tegen hooikoorts. Na afloop konden alle spullen weer worden opgehaald. Wat er uiteindelijk met het potje Vaseline is gebeurd blijft een raadsel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties