Eerste elftal

Opmerkelijk | Harde kern Hammarby tegen besluit FC Twente: Ongeacht wat er in Enschede is gebeurd

Opmerkelijk | Harde kern Hammarby tegen besluit FC Twente: Ongeacht wat er in Enschede is gebeurd

Maandagochtend liet FC Twente weten dat het de 1.500 door Hammarby IF beschikbare kaarten niet uit te geven aan de Twente-supporters. De club heeft afgelopen weekend 'nieuwe informatie' ontvangen waardoor de club de veiligheid van de fans niet kan waarborgen. Het nieuws heeft ook Zweden bereikt, de plek waar de afgelopen dagen veel dreigementen over wraakacties vandaan kwamen. Echter zijn de fanatieke supportersgroepen het niet eens met de keuze van FC Twente en wensen in een collectief statement dat het besluit wordt teruggedraaid.

Ongeacht wat er in Enschede is gebeurd, wij zijn in principe altijd tegen collectieve straffen. We doen dan ook een oproep aan Hammarby om voor de wedstrijd van donderdag een vak aan FC Twente te geven.

Toen we Basel bezochten, ondanks restricties van de UEFA, werd er op eigen initiatief een uitvak geopend. Hammarby zou nu hetzelfde moeten doen en het besluit van FC Twente om geen kaartjes uit te geven voor het uitvak niet accepteren.

Tegen anti-supporter beslissingen!

Ultra Boys
Hammarby Ultras
E1 Ultras
Söder Bröder
Kompisgänget Bajen
Brödraförbandet

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties