Opstelling: Jans kiest voor dezelfde namen als tegen FC Emmen

FC Twente speelt voor de tweede keer op vrijdagavond in de Grolsch Veste. De Tukkers mogen als eerste beginnen aan speelronde 32. De tegenstander is het NEC van Rogier Meijer. In Nijmegen werd er in de eerste speelronde met 0-1 gewonnen door een doelpunt van Steijn in de blessuretijd.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Emmen koos trainer Jans voor Ugalde boven Van Wolfswinkel. Nu mag de Costa Ricaan zich opnieuw gaan bewijzen vanaf de eerste minuut. Ook begint Pleguezuelo weer aan de wedstrijd en zit Hilgers nog op de bank. Daarnaast begint ook Misidjan, ondanks zijn wissel in de rust vorige week.

Verder beginnen de vaste buitenspelers Cerny en Misidjan en staat Vlap achter Ugalde. Zerrouki en Sadílek maken het middenveld compleet. Centraal achterin begint ook Pröpper, de backs zijn Brenet en Smal. Er wordt om 20:00 afgetrapt en de wedstrijd staat onder leiding van arbiter Danny Makkelie.