Eerste elftal

Opstelling: Jans verkiest Vlap boven Steijn tijdens laatste serieuze test

Opstelling: Jans verkiest Vlap boven Steijn tijdens laatste serieuze test

Om 00:00 uur Nederlandse tijd speelt FC Twente de tweede en afsluitende wedstrijd in Costa Rica tegen LD Alajuelense. Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd in het teken van het afscheid van Bryan Ruiz en gingen de spelers niet voluit. In de tweede wedstrijd zal dat anders zijn. De wedstrijd wordt gezien als een serieuze test in aanloop naar de tweede seizoenshelft.

FC Twente start in één van de sterkst mogelijke opstellingen. Het middenveld wordt gevormd door Zerrouki, Sadílek en Vlap. De keuze voor Vlap is een positief signaal richting de speler die de laatste tijd de nodige kritiek te verwerken kreeg. Hij lijkt voor nu de voorkeur te krijgen boven concurrent Sem Steijn.

Voor FC Twente is het een uitermate serieuze laatste test. Heel veel tijd om extra oefenwedstrijden te spelen heeft FC Twente ook niet. De ploeg keert op 23 december terug naar Nederland waarna de spelers vrij zijn om kerst te vieren met hun geliefden. Op dinsdag 27 december wordt de selectie terugverwacht op het trainingsveld in Hengelo. Dan wordt verwacht dat de jetlag is uitgewerkt en iedereen scherp is voor de laatste trainingsweek in aanloop naar een drukke start van het nieuwe jaar.

Op vrijdag 6 januari hervat FC Twente de competitie met de thuiswedstrijd tegen FC Emmen. Vier dagen laten op dinsdag volgt er opnieuw een thuiswedstrijd. Dan is Telstar de tegenstander in de KNVB-beker. Opnieuw vier dagen later staat op zaterdag 14 januari de kraker Ajax - FC Twente op de agenda.

Startopstelling FC Twente

Unnerstall, Salah-Eddine, Hilgers, Pröpper, Smal, Zerrouki, Sadílek, Vlap, Misidjan, Van Wolfswinkel, Cerny

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties