Eerste elftal

Opstelling: Met deze spelers wil Jans koploper Feyenoord verslaan

Opstelling: Met deze spelers wil Jans koploper Feyenoord verslaan

Voor FC Twente staat vandaag weer een belangrijke wedstrijd op het programma. Om in het spoor te blijven van koploper Feyenoord moet vandaag gewonnen worden in de Grolsch Veste. Afgelopen woensdag werd FC Twente uit bij Vitesse een overwinning door de neus geboord. Die frustratie zal vandaag om worden gezet in extra energie tegen de Rotterdammers.

Dat de wedstrijd leeft was al te zien aan de kaartverkoop. De kaarten zijn al enkele weken uitverkocht, en ook het uitvak zal volledig gevuld zijn. Dit houdt in dat de Grolsch Veste vanmiddag stijf is uitverkocht. 29.000 Tukkers zullen proberen hun ploeg naar de overwinning te schreeuwen.

Voor een aantal spelers heeft de wedstrijd een extra lading. Feyenoord deed afgelopen zomer een poging om Brenet, Hilgers én Zerrouki los te weken. Alle pogingen mislukten. Eerder deze maand werd er opnieuw aangeklopt voor Zerrouki, maar ook de nieuwe biedingen werden van tafel geveegd. Zerrouki was niet blij, maar heeft de knop inmiddels weer omgezet.

Opstelling FC Twente: Unnerstall, Brenet, Hilgers, Pröpper, Smal, Zerrouki, Sadílek, Vlap, Cerny, Misidjan, Van Wolfswinkel

Wil je nog snel een voorspelling wagen? Dat kan hieronder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties