Eerste elftal

Opstelling: Vlap begint linksbuiten, Ünüvar weer bij de selectie

Opstelling: Vlap begint linksbuiten, Ünüvar weer bij de selectie

FC Twente speelt vanmiddag om 13:30 uur de derde en daarmee ook laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding op het seizoen 2023-2024. Als afsluiter speelt het in Gelsenkirchen tegen Schalke 04. De wedstrijd wordt uitgezonden via TC Tubantia en andere platformen van DPG Media, maar is ook gratis te zien via de livestream op het YouTubekanaal van Schalke 04.

De opstelling voor de wedstrijd is bekendgemaakt. Het eerste wat opvalt, is dat Robin Pröpper terugkeert in de basis na een blessure aan zijn pols. Daarnaast is het opvallend dat er vier middenvelders zijn opgesteld. Kjølo, Sadílek, Vlap en Steijn staan allemaal aan de aftrap tegen Schalke 04. De kans is groot dat Vlap zal beginnen van de linkerkant.

De achterhoede is weer op volle sterkte met de aanwezigheid van Pröpper, Hilgers, Brenet en Smal. Voorin wordt Rots beloond voor het spelen van een goede voorbereiding en mag binnen als rechtsbuiten. De voorhoede wordt gecomplementeerd door Ugalde en Vlap.

Verder is het opvallend dat Ünüvar weer terugkeert bij de selectie na een lichte blessure aan zijn bil. Regeer kampte ook met pijntjes, maar is vandaag wel aanwezig bij de selectie. Bruns is ook teruggekeerd bij de selectie na een enkelblessure.

Wissels: Tyton, El Maach, Regeer, Van Wolfswinkel, Ünüvar, Sampsted, Taha, Mesbahi, Bruns, M. Rots, Besselink. #S04Twe

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties