Eerste elftal

Opstelling: Vlap keert terug in de basis bij FC Twente

Opstelling: Vlap keert terug in de basis bij FC Twente

Vanmiddag moeten PSV en FC Twente uit gaan maken wie er met de laatste drie punten van speelronde 23 vandoor gaat. Waar FC Twente zich de hele week kon voorbereiden op deze wedstrijd, heeft de thuisploeg de wedstrijden tegen Sevilla nog in de benen. De Eindhovenaren wonnen is de slotfase weliswaar met 2-0 van de Spanjaarden, maar werden over twee wedstrijden met 2-3 uitgeschakeld.

In aanloop naar de wedstrijd was er goed en slecht nieuws voor trainer Ron Jans. Het goede nieuws is dat zowel Robin Pröpper als Ramiz Zerrouki weer fit genoeg zijn en bij de wedstrijdselectie zitten. Het slechte nieuws is dat Mathias Kjolo, Michal Sadílek en Daan Rots niet inzetbaar zijn.

Kjolo liep een kaakbreuk op tegen Go Ahead Eagles en bij Sadílek is schade ontdekt in zijn bovenbeen. Hij kreeg in de uitwedstrijd tegen FC Groningen een knie van de tegenstander op zijn bovenbeen. Rots raakte eerder deze week geblesseerd tijdens de training.

Opstelling FC Twente

Unnerstall, Brenet, Hilgers, Pröpper, Smal, Zerrouki, Salah-Eddine, Vlap, Cerny, Misidjan en Van Wolfswinkel.

Opstelling PSV

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties