Opvallend: Fortuna al tijd droog in eerste helft, FC Twente scoort uit bizar weinig

Vandaag reist FC Twente af naar het zuiden van Nederland. In Limburg is Fortuna Sittard om 18:45 uur de tegenstander. Het is op voorhand een interessante wedstrijd tussen een ploeg die thuis niet goed presteert en een ploeg die uit niet goed uit de verf komt. Fortuna staat qua thuiswedstrijden zestiende in de eredivisie met twaalf punten uit twaalf duels, FC Twente qua uitduels elfde met elf punten uit twaalf uitwedstrijden.

Wint FC Twente voor het eerst in 4,5 maand weer eens een wedstrijd op vreemde bodem? Dan win je 2,05 keer je inzet. Wint Fortuna? Dan pak je 3,60 keer je inzet. Pakken beide ploegen de overwinning niet en wordt het een gelijkspel? Dan win je 3,70 keer je inzet.

Interessante bets

Er zijn bij BetCity een aantal zeer interessante bets voor deze wedstrijd. Fortuna maakte in twaalf thuisduels nog maar vijftien doelpunten, een gemiddelde van 1,25 per wedstrijd. Scoort Fortuna minder dan 1,5 keer? Dan win je 1,43 keer je inzet! FC Twente scoorde op vreemde bodem in twaalf wedstrijden nog maar negen (!!) keer, een gemiddelde van 0,75 per wedstrijd. Scoort FC Twente minder dan 1,5 keer? Dan pak je 1,84 keer je inzet!

Fortuna schiet dit seizoen gemiddeld 2,71 keer op doel per wedstrijd. Schieten ze ook vandaag minder dan 3,5 keer op het doel van Lars Unnerstall? Dan win je 2,12 keer je inzet! Hoe zit dat met FC Twente? De ploeg van trainer Ron Jans schiet gemiddeld 3,38 keer per wedstrijd op het doel van de tegenstander. Schiet de ploeg vandaag minder dan 4,5 keer op goal? Dan win je 2,55 keer je inzet!

FC Twente maakte in de laatste vijf eredivisiewedstrijden vijf goals in de eerste helft, Fortuna geen enkele. Gaat FC Twente rusten met een voorsprong in Sittard? Dan win je 2,50 keer je inzet! Scoren de Tukkers überhaupt een doelpunt in de eerste helft? Dan win je 1,82 keer je inzet!

Manfred Ugalde had bij zijn invalbeurt vorige week tegen sc Heerenveen al na iets meer dan twee minuten een enorme impact. Hij joeg goed door, onderschepte de bal en rondde keurig af. Scoort de jonge Costa Ricaan het eerste doelpunt van de wedstrijd? Dan pak je 9,50 keer je inzet! Of wordt het een keer tijd voor het eerste doelpunt van Michel Vlap? Als hij scoort, win je 7,50 keer je inzet! Of scoort topscorer Václav Cerny zijn negende van het seizoen? De odds voor een goal van de Tsjech zijn met 3,25 niet mis!

Genoeg interessante bets dus. Daarnaast is er weer een geweldige welkomstbonus. Als je een account aanmaakt en vijftig euro stort, krijg je van BetCity een free bet van maar liefst vijftig euro! Wat minder storten? Geen probleem! Bij een storting van tussen de 20 euro en 49,99 euro krijg je een free bet van 20 euro! Let wel op: de Free Bet kan je alleen claimen bij je eerste storting en je moet minimaal 24 jaar oud zijn om gebruik te maken van deze bonus.

Snel deze bonus claimen en/of inzetten op Fortuna Sittard - FC Twente of andere prachtige wedstrijden? Klik dan op deze link!