Eerste elftal

Oud-ploeggenoten Ünüvar en Regeer herenigd bij FC Twente: "Het was een leuke verrassing"

Oud-ploeggenoten Ünüvar en Regeer herenigd bij FC Twente: "Het was een leuke verrassing"

Naci Ünüvar en Youri Regeer zijn twee kersverse aanwinsten van FC Twente. De twee jonge spelers hebben samen jarenlang in de jeugd van Ajax gespeeld. Tijdens de eerste training van het seizoen bij FC Twente stonden de twee spelers weer voor het eerst met elkaar op het veld. Onder leiding van nieuwe trainer Joseph Oosting krijgen Ünüvar en Regeer de kans om zichzelf komend seizoen te laten zien in de eredivisie.

"Het was een leuke verrassing, dat hij naar de club is gekomen, waar ik ook naar toe ben gegaan. We hebben zowel op als naast het veld een goede klik”, vertelt Regeer over het weerzien met Ünüvar. De 20-jarige Ünüvar wordt voor één seizoen gehuurd van Ajax.

Regeer heeft de definitieve overstap gemaakt naar de Enschedese club. De 19-jarige middenvelder kijkt uit naar het seizoen en het samen spelen met Ünüvar die wordt gehuurd voor één seizoen: "Aan de bal is hij een injectie voor de groep. Naci kan fantastisch voetballen en het verdedigende gedeelte pakt hij uit zichzelf ook op. Hij is een heel creatieve speler, die je graag in je groep wil hebben”.

De spelers hebben geen lange vakantie gehad. Maar dat vindt Regeer niet erg, hij kijkt vol optimisme naar de eerste officiële wedstrijden tegen Hammarby in de voorrondes van de Conference League. "We moeten gewoon zorgen dat we ready zijn in de drieënhalve week die we hebben. Natuurlijk is het niet makkelijk om zo snel te spelen tegen een ploeg, die vol in competitie zit, maar geen enkel Europees traject is makkelijk. Ook al zou je zeven weken voorbereiding hebben, dan was het ook niet eenvoudig. Het moet nu sneller, maar ik heb er alle vertrouwen in", aldus Regeer in gesprek met De Telegraaf.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties