Eerste elftal

Pastoor ruikt bloed: "Je proeft dat er iets loos is bij FC Twente"

Pastoor ruikt bloed: "Je proeft dat er iets loos is bij FC Twente"

Aanstaande zondag wacht FC Twente de lastige uitwedstrijd op Het Kasteel tegen Sparta Rotterdam. Sparta-trainer Alex Pastoor kan in deze wedstrijd niet beschikken over Paco van Moorsel en Janne Saksela.

Wel is Ragnar Ache, ondanks het feit dat hij niet volledig meetrainde deze week, inzetbaar. Dankzij Ache hield Sparta voor de interlandbreak een punt over aan de wedstrijd uit bij NAC Breda (2-2). "Ache doet het goed," aldus Pastoor, die niet los wil laten of hij daadwerkelijk gaat spelen. "Hij klopt op de deur."

Evenals FC Twente wacht ook Sparta nog op de eerste overwinning van het seizoen, wel wist Sparta twee punten te pakken in tegenstelling tot FC Twente. De Tukkers zijn met nul punten uit drie wedstrijden zeer teleurstellend gestart. "Je proeft wel dat er iets loos is bij FC Twente, maar ik heb mijn handen vol aan Sparta. Daar richt ik mijn aandacht op", besluit Pastoor tegenover RTV Rijnmond.

Foto: Orange Pictures

[google]

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente topcoach competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties