Eerste elftal

Patrick Kluivert per direct weg bij Adana Demirspor

Patrick Kluivert per direct weg bij Adana Demirspor

Patrick Kluivert vertrok begin dit seizoen uit zijn woonplaats Barcelona om aan de slag te gaan als hoofdtrainer bij Adana Demirspor. Echter is vandaag bekend gemaakt dat hij zijn contract bij de Turkse club heeft laten ontbinden. Ex-jeugd en assistent-trainer van FC Twente maakt na slechts twintig wedstrijden een einde aan zijn avontuur bij Adana Demirspor

In zijn tijd als trainer van de jeugd bij FC Twente werd hij kampioen met zijn ploeg. Ook bij Adana Demirspor presteerde Kluivert goed met zijn ploeg. Er werd onder de oefenmeester zesmaal gewonnen, vijfmaal gelijk gespeeld en driemaal verloren in de competitie, waarmee het op de vijfde plek staat. Vandaar dat dit ook niet de reden was voor zijn vertrek. De reden van het ontslag: bepaalde zaken voldeden niet aan de verwachting, dat meldt De Telegraaf. De hele staf, inclusief assistent-trainer Zeljko Petrovic, zal vertrekken. Waar zijn toekomst ligt, is nog onduidelijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties