Eerste elftal

PEC Zwolle - FC Twente live te zien in supportershome De Vriendenkring

PEC Zwolle - FC Twente live te zien in supportershome De Vriendenkring

Komende zondag is het erop of eronder voor FC Twente. De ploeg verdedigt op de laatste speelronde van het seizoen 2023-2024 een voorsprong van twee punten op concurrent AZ. FC Twente moet op bezoek bij PEC Zwolle en is bij winst verzekerd van de derde plek. Wint FC Twente niet, dan is het afhankelijk van het resultaat van AZ - FC Utrecht. Om de supporters de wedstrijd samen te laten kijken, gaat supportersvereniging De Vriendenkring de wedstrijd live uitzenden.

Dit gaat gebeuren in het eigen supportershome en de toegang is gratis voor leden van De Vriendenkring. Ieder lid mag die dag een introducee meenemen die tegen een kleine betaling van 2,50 euro ook mee naar binnen mag. De deur gaat open om 14:00 uur. Naast een drankje kan er ook een broodje bal en een knakworst worden gekocht. Het broodje bal en de knakworst dienen contact af te worden gerekend. De betaling van de drankjes gaat op de gebruikelijke manier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties