Eerste elftal

Perez streept FC Twente door als titelkandidaat

Perez streept FC Twente door als titelkandidaat

FC Twente is geen titelkandidaat. Dat is de conclusie van ESPN-analist Kenneth Perez die in 2010 de eerste en laatste titel pakte met FC Twente. De Deen noemt één van de oorzaken dat FC Twente te veel punten laat liggen. De Tukkers zijn 10 wedstrijden ongeslagen, maar speelden daarvan ook de helft gelijk.

"FC Twente laat nu vier punten liggen in twee wedstrijden. Maar ik reken Twente ook niet als titelkandidaat als ik heel eerlijk ben. Mijn grootste titelfavoriet is Feyenoord. Dat ziet er het beste uit", aldus Perez aan tafel bij ESPN.

De kritische analist denkt dat het misschien wel hét seizoen is voor Feyenoord om de titel te pakken. Dit heeft alles te maken met de problemen bij Ajax en PSV. "Als het dit jaar niet lukt, dan wordt het lastig. Er zitten twee topclubs zo in de problemen." Als outsider ziet hij niet FC Twente, maar AZ. "De grootste concurrent is AZ."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties