Eerste elftal

Perez kan cynische lach niet onderdrukken: "Dit is typisch FC Twente"

Perez kan cynische lach niet onderdrukken: "Dit is typisch FC Twente"

De 3-1 overwinning op Ajax was het bewijs dat de derde plek van FC Twente op de ranglijst allesbehalve gestolen was. De ploeg werd na de overwinning op de Amsterdammers van alle kanten bewierookt, mede omdat Ajax in bepaalde delen helemaal dol werd gespeeld en de energie die de ploeg in de wedstrijd wist te gooien. Helaas was er zondag van beide niets terug te zien tegen RKC.

Het zat er niet is voor FC Twente en in plaats van genoegen te nemen met een punt, werd de wedstrijd in de slotfase ook nog eens verloren. Als FC Twente ter sprake komt aan tafel bij ESPN moet Perez cynisch lachen. "Dit is typisch FC Twente. Ze spelen vorige week een hele goede pot met al die ruimte tegen Ajax. Dan ben je ongeslagen en verlies je uit bij RKC. Daardoor kom je waarschijnlijk rond plek vier of vijf te spelen."

Door de nederlaag tegen RKC zijn alleen AZ en PSV nog zonder puntverlies in de eredivisie. FC Twente staat nog altijd derde op de ranglijst met twaalf punten uit vijf wedstrijden. Dat is één punt meer dan achtervolger Feyenoord. Sparta heeft net als Feyenoord elf punten, maar heeft wel een wedstrijd meer gespeeld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties