Eerste elftal

Perez niet happy met FC Twente: "Echt verschrikkelijk"

Perez niet happy met FC Twente: "Echt verschrikkelijk"

De supporters keken reikhalzend uit naar de Twentse derby, maar afgelopen zondag viel er weinig te genieten in de Grolsch Veste. Er waren twee hoogtepunten: de winnende 1-0 van Boadu en de grandioze sfeeractie van Vak-P. Verder zal de wedstrijd de boeken ingaan als misschien wel de saaiste Twentse derby ooit. Ook Kenneth Perez vond het niet om aan te zien.

"Het was echt verschrikkelijk. Kees (Kwakman, red.) moest Feyenoord kijken en ik FC Twente. Bedankt daarvoor. De eerste helft was zo saai. Gewoon saai. Er waren geen tackles, geen duels. Voetballend ging het op zich wel goed, maar de eerste helft was niet leuk om naar te kijken", aldus de voormalig nummer tien van FC Twente bij ESPN.

En de tweede helft? "Een mooie goal van Boadu met een heel beken schot. Die keeper kan wel denken: die bal kan alleen maar daar. Maar Boadu drukte zo snel af. Helaas raakte hij daarna geblesseerd aan zijn hamstring. Ik hoop niet dat het einde seizoen is, want dan heeft FC Twente heel weinig plezier aan hem gehad. Ik vond ook dat FC Twente de tweede helft veel beter in de wedstrijd zat. FC Twente gaf minder weg, maar de laatste tien minuten was Heracles best gevaarlijk."

Opinie: Ben je het eens met Perez? Was de wedstrijd verschrikkelijk?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties