Eerste elftal

Perez onder de indruk van Unnerstall: "De beste keeper van de eredivisie"

Perez onder de indruk van Unnerstall: "De beste keeper van de eredivisie"

Lars Unnerstall is een onmisbare kracht in het elftal van FC Twente. De 33-jarige Duitse keeper kreeg afgelopen transferwindow meerdere aanbiedingen om veel geld te gaan verdienen, onder andere uit de Premier League en in de zandbak. Maar hij besloot in Enschede te blijven. Afgelopen weekend presteerde Unnerstall weer uitermate goed in de gewonnen wedstrijd tegen Feyenoord, en Kenneth Perez, analist bij ESPN, vindt hem dan ook de beste keeper van de eredivisie.

Is hij de beste keeper van de eredivisie? "Ik vind Bijlow ook een hele goede keeper, maar als je kijkt naar alle kwaliteiten, vind ik Unnerstall wel de beste, ja. Hij kon niet zoveel doen aan de tegengoal van Geertruida. Hij speelde tegen Feyenoord gewoon echt weer heel erg goed", zo vertelt Kenneth Perez bij Dit Was Het Weekend.

Unnerstall was tegen Feyenoord goed voor een aantal geweldige reddingen om de drie punten te verzekeren. ESPN-analist Mario Been was enorm onder de indruk van de Duitse keeper. "We weten allemaal dat hij veel punten pakt voor FC Twente. Hij heeft vaak de meest krankzinnige reddingen tijdens een wedstrijd. Met name die redding na rust op de poging van Stengs, bij heel veel keepers is dit een 100% goal."

"Hij heeft een geweldige reach met zijn handen. Het is een absolute topkeeper, hij weet precies wanneer het gevaarlijk wordt en slaat dan toe. Hij staat een beetje naar voren en plukt dan de bal uit de lucht, waardoor het geen enkel moment echt gevaarlijk is geweest", zo besluit Kenneth Perez bij Dit Was Het Weekend van ESPN.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties