Eerste elftal

Perez tipt FC Twente 'bijzondere trainer': "Vergelijk hem met Co Adriaanse"

Perez tipt FC Twente 'bijzondere trainer': "Vergelijk hem met Co Adriaanse"

De zoektocht naar een nieuwe trainer houdt de gemoederen flink bezig onder de supporters van FC Twente. Maandag maakte topkandidaat Peter Bosz zelf bekend dat hij niet met FC Twente in zee gaat. Hij wacht op een grotere club zoals bijvoorbeeld Ajax. Als de Amsterdammers zich zouden melden, gaat hij graag het gesprek aan. Volgens Bosz komt FC Twente net enkele jaren te vroeg.

Inmiddels gaan er weer verschillende namen rond op social media waaronder die van Joseph Oosting. De trainer van RKC Waalwijk zou na het wegvallen van Bosz de nieuwe nummer 1 kandidaat zijn. Toch ziet analist en voormalig FC Twente-speler Kenneth Perez een andere optie voor FC Twente. Hij denkt dat Dick Schreuder goed zou passen bij zijn oud-werkgever.

"Ik vind hem (Schreuder, red.) een bijzondere trainer. Ik vind dat FC Twente een bijzondere trainer verdient. Hoe hij bij Zwolle binnenkwam en eigenlijk nadat we gezegd hadden van die speler kan er niks van en die speler kan niet in dit systeem, heeft hij met ongeveer dezelfde spelers het omgedraaid en de kracht uit de spelers gehaald in plaats van de zwaktes. Nu gaat er een speler die opgegeven was naar Feyenoord.” Hiermee doelt hij op Thomas van den Belt.

Dan maakt Perez een bijzondere vergelijking. Hij ziet in Schreuder een trainer die lijkt op één van zijn oud-trainers. "Ik vergelijk hem met Co Adriaanse. Die gaf energie en AZ is eigenlijk sindsdien aan de bovenkant van de Eredivisie gebleven.”

Poll

Wie zie je liever als trainer van FC Twente? Dick Schreuder of Joseph Oosting?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties