Eerste elftal

Pérez vol onbegrip over FC Twente: "Zat je echt op te vreten voor de tv"

Pérez vol onbegrip over FC Twente: "Zat je echt op te vreten voor de tv"

FC Twente speelde zondagmiddag geen beste wedstrijd tegen FC Utrecht. Slecht spel vond een combinatie met het missen van grote kansen, waardoor de wedstrijd met 0-1 werd verloren. Kenneth Pérez heeft zich aan het spel van FC Twente, dat werd gekenmerkt door slordigheid en een enorme vracht aan individuele fouten, geërgerd.

"Je denkt dat Twente de derde plek nu goed in handen geeft", zegt Pérez bij Dit Was Het Weekend van ESPN. "Utrecht is geen hoogvlieger, ook al hadden ze dertien keer op rij niet verloren. Twente is thuis natuurlijk heel sterk, maar Twente was onherkenbaar. Het drukzetten van FC Utrecht leidde ertoe dat je altijd terug moet. Je hebt niet de mogelijkheid om tempo te maken, om het publiek erachter te krijgen, dus je kiest maar voor breed en terug. Dat maakt het een beetje onzeker."

"Toen moesten ze in de tweede helft wat doen. Van Wolfswinkel heeft zoveel technische fouten gemaakt, het is onbegrijpelijk. Hij was niet de enige, er werden zó veel technische fouten gemaakt door Twente. Daardoor kon je niet tot een fatsoenlijke aanval komen en echt gevaarlijk zijn. In andere wedstrijden waar ze achter kwamen, kwamen ze wel tot heel goed aanvalsspel. Iedereen ging te gehaast te werk en daardoor kwamen er zó veel fouten, dat je je echt zat op te vreten voor de televisie", besluit Pérez.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties