Eerste elftal

Persoonlijk drama voor Jayden Oosterwolde in Turkije

Persoonlijk drama voor Jayden Oosterwolde in Turkije

Een persoonlijk drama voor Jayden Oosterwolde. De voormalig linksback van FC Twente viel donderdagavond uit met een knieblessure in de Conference League-wedstrijd tegen Olympiakos. Hij moest per brancard het veld verlaten. Een MRI-scan moest uitsluitsel geven over de ernst van de blessure en dat pakte niet positief uit. Oosterwolde heeft zijn meniscus gescheurd. Dat betekent per direct het einde van het huidige seizoen.

Het nieuws komt extra hard aan omdat Oosterwolde bezig was aan een goed seizoen en het in de lijn der verwachting lag dat hij komende zomer een volgende stap zou gaan maken. Meerdere club zouden zich al hebben gemeld voor de linkspoot. Dit zou ook weer goed nieuws zijn voor FC Twente dat als oud-werkgever meedeelt in de transfersom. Het is afhankelijk van de ernst van de blessure of er definitief een streep kan door een eventuele transfer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties