Eerste elftal

Peter Bosz geniet van FC Twente: "Maar dan mag je het niet meer weggeven"

Peter Bosz geniet van FC Twente: "Maar dan mag je het niet meer weggeven"

FC Twente speelde woensdag een goede wedstrijd tegen sc Heerenveen, maar wist niet te winnen. Het werd 3-3 in het Abe Lenstra Stadion. FC Twente baalde van het resultaat: de Tukkers hadden de voorsprong op AZ naar zeven punten kunnen brengen. Voor de neutrale toeschouwer was het wel een heerlijke wedstrijd om te kijken, zo ook voor PSV-trainer Peter Bosz.

De gehele top vier liet afgelopen week punten liggen. Bosz kreeg van NOS de vraag of dat komt omdat het april is en de teams misschien op hun tandvlees lopen. Bosz denkt van niet en haalt sc Heerenveen - FC Twente aan als voorbeeld. "Ik heb de wedstrijd van Twente zitten kijken, dan kun je niet zeggen dat die wedstrijd op het tandvlees gespeeld werd."

"Ik vond dat een geweldige wedstrijd met veel energie van beide kanten, met name van Twente. Die geven het eigenlijk weg natuurlijk, want als je 0-2 en 1-3 voorkomt, mag je dat niet meer weggeven. Maar als dat op het tandvlees lopen is, mag je van mij iedere wedstrijd op het tandvlees lopen. Daar spatte de energie wel vanaf, denk ik", besluit Bosz.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties