Eerste elftal

Profiteert FC Twente van misstap PSV? De spelers weten hoe winnen in Arnhem voelt!

Profiteert FC Twente van misstap PSV? De spelers weten hoe winnen in Arnhem voelt!

Lukt het FC Twente om vanavond te profiteren van de misstap van PSV? De Eindhovenaren verloren dinsdagavond verrassend met 1-0 op bezoek bij FC Emmen. Wint FC Twente vandaag in Arnhem, dan gaat het PSV voorbij op de ranglijst. Volgens BetCity is FC Twente de grote favoriet. De odds voor winst FC Twente zijn 2.00 en voor winst Vitesse 4.00.

Om 18:45 uur gaat de bal rollen in het GelreDome, het stadion waar FC Twente vorig seizoen nog met een 4-1 overwinning van het veld stapte. Toen waren de doelpuntenmakers Pröpper (2x), Vlap en Van Wolfswinkel. Scoort Pröpper vandaag weer tegen zijn oud-werkgever? Dan win je 7.50 keer je inzet.

Tegen FC Utrecht keerde Joshua Brenet terug in de basis en dat is een flinke aanvallende impuls voor het team van Ron Jans. De rechtsback komt graag op en scoorde dit seizoen al drie keer. Scoort hij vanavond ook? Dan win je 12.50 keer je inzet. Denk je dat de vleugelverdediger het laatste doelpunt van de wedstrijd scoort? Dan krijg je maar liefst 26.00 keer je inzet terug.

Als afsluiter een fraaie actie voor nieuwe spelers. Registreer je nu en ontvang een bonus van 50 euro. Deze actie geldt alleen voor personen van 24 jaar of ouder. Klik hier om je bonus te claimen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties