Eerste elftal

Pröpper baalt van incident: "Hij verpest het voor de rest"

Pröpper baalt van incident: "Hij verpest het voor de rest"

FC Twente won vrijdagavond eenvoudig met 4-0 van NEC. De Tukkers blijven daardoor thuis nog ongeslagen. Een smet op de overwinning was dat arbiter Makkelie de wedstrijd staakte, omdat er een beker bier op het veld werd gegooid.

"Je moet wel nadenken, voetbal hoort leuk te zijn. Er is altijd wel een enkeling die denkt dat het leuk is. En hij verpest het voor de rest. We willen het over de wedstrijd hebben", vertelt een zichtbaar balende Pröpper tegenover de camera's van ESPN.

Daarna wordt hij gevraagd naar de wedstrijd. "Het was een lekker potje, we waren heer en meester. Ik vind dat we altijd heel scherp zijn, zeker thuis. We hebben, op het schot van Schone na, niks weggeven. We willen gewoon de play-offs winnen, dat moet gewoon", stelt de verdediger.

De Arnhemmer zet de vierde plek uit het hoofd. "AZ heeft genoeg kwaliteit om het uit te spelen. We hebben te veel punten verloren. Je weet dat er een kans is, maar daar gaan we niet vanuit", besluit Pröpper.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties