Eerste elftal

Pröpper blij met supporters: "Gevoel dat we hier onverslaanbaar zijn"

Pröpper blij met supporters: "Gevoel dat we hier onverslaanbaar zijn"

FC Twente heeft de goede lijn door weten te zetten. Na de 3-0 overwinning in Limburg op Fortuna Sittard, werd zondagavond de directe concurrent AZ verslagen. In de Grolsch Veste werd het 2-1 waarbij Manfred Ugalde beide Twentse goals voor zijn rekening nam. Zijn teller staat na drie wedstrijden op vijf treffers. Een uitermate knappe prestatie van de Costa Ricaan.

Na afloop stond aanvoerder Robin Pröpper voor de camera. Hij was uiteraard blij met de driepunter. "Het was goed en dan met name in de eerste helft. Daarin heb je bij vlagen heel goed voetbal gezien. Zo wilden we starten, maar dan moet je het nog wel laten zien. Ik denk dat we dat hebben gedaan."

Heeft het geholpen dat ze midweeks hebben gespeeld tegen SS Lazio? "Je weet dat ze die wedstrijd in de benen hebben en je wil dan ook volle bak starten om meteen de toon te zetten. Ik vind dat we dat heel volwassen hebben gedaan en speel je 'm ook redelijk volwassen uit."

Tegen de verhouding in kwam AZ terug in de wedstrijd door de aansluitingstreffer te scoren. Vreesden jullie voor een Heerenveen scenario? "We hebben wel een paar wedstrijden weggegeven, en natuurlijk speelt dat een beetje in je hoofd. Anderzijds staat het publiek er constant achter. Dat helpt mee en geeft een lekker gevoel. We hebben het gevoel dat we hier onverslaanbaar zijn."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties