Eerste elftal

Pröpper vindt zandloper-actie Brenet onhandig: "Doe dat niet op social media"

Pröpper vindt zandloper-actie Brenet onhandig: "Doe dat niet op social media"

Nadat Streuer duidelijk had gemaakt dat er op de laatste dag van de transferwindow niets meer ging gebeuren, plaatste Joshua Brenet een zandlopertje op zijn Instagram en tagte hij zijn ploeggenoot Zerrouki. Het was waarschijnlijk een grap, maar ploeggenoot Robin Pröpper vindt het geen handige actie.

Begin deze maand ontstond er al veel commotie toen ook Zerrouki dezelfde zandloper plaatste op zijn Insta-account. Het leek alsof hij hiermee een transfer wilde forceren.

"Je praat met ze en je begrijpt ze. Praten doen we het hele jaar al, we zijn een team", vertelt de aanvoerder bij FC Afkicken. "Ik heb ze niet zelf gesproken, maar hou dat lekker bij elkaar en niet op social media. Je weet dat ze erover gaan praten."

Hoe Pröpper het bericht interpreteert? "Ik denk dat hij bedoelt dat de tijd van Zerrouki nog wel gaat komen, zo interpreteer ik het. Ik denk dat er een bepaalde ontwikkeling is. Het is niet zo erg om hier te zitten omdat er echt nog wat te halen valt met deze groep", besluit Pröpper.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties