Eerste elftal

Pusic lyrisch over steunbetuiging FC Twente-supporters: "Ze hebben dit geweldig gedaan"

Pusic lyrisch over steunbetuiging FC Twente-supporters: "Ze hebben dit geweldig gedaan"

FC Twente boekte zaterdagavond in de eigen Grolsch Veste een belangrijke 3-0 overwinning op directe concurrent Roda JC. Het resultaat is voor alles en iedereen bij de club een welkome opsteker, na de onrust die het ontslag van trainer René Hake veroorzaakte. Op de tribunes werd de naam van René Hake gescandeerd en Vak-P toonde een spandoek om de ex-trainer te bedanken. Interim-trainer Marino Pusic is vol lof over de steunbetuiging van de supporters.

“Ik hoorde het en vond het heel erg mooi. Dat zegt veel over onze supporters. Ze hebben dit geweldig gedaan. René heeft dit ook verdiend", aldus Pusic, die nog contact gaat zoeken met de ex-trainer van FC Twente, voor de camera's van FOX Sports. "Ik ga hem zo nog even bellen. Hij heeft zeker gekeken, ik ga ervan uit dat hij heeft genoten. Deze overwinning is ook zijn werk. We dragen deze overwinning aan hem op."

[google]Grote smaakmaker in het duel met Roda JC was opnieuw Oussama Assaidi, die op de nodige complimenten van Pusic kan rekenen. “Oussama heeft een hele bijzondere periode achter de rug. Je ziet nu hoe goed hij is als hij fit is, het is een geweldenaar. Ik zit als liefhebber op de bank echt te genieten”, is hij lovend.

Maar niet alleen Assaidi kan op lovende kritieken rekenen, ook Cristian Cuevas speelde een prima wedstrijd volgens de interim-trainer. “Hij is soms iets te brutaal, er is nog ontwikkeling mogelijk. Toch mag hij ook tevreden zijn”, besluit Pusic.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties