Eerste elftal

Rectificatie: Training deze vakantie niet één, maar twee keer openbaar

Rectificatie: Training deze vakantie niet één, maar twee keer openbaar

In de voorjaarsvakantie komen er doorgaans veel jonge supporters van FC Twente naar het Trainingscentrum in Hengelo om hun helden een keer van dichtbij te zien. Tegenwoordig worden de mogelijkheden om dat te doen echter steeds beperkter. Net als in de herfstvakantie zijn supporters van FC Twente slechts bij één training welkom. Donderdag om 10:30 uur wordt openbaar getraind in Hengelo.

FC Twente is volop bezig met de voorbereidingen op het belangrijke thuisduel tegen Go Ahead Eagles. Zondag (aftrap 14:30 uur) kan FC Twente uitstekende zaken doen in de strijd om plek drie door een lastige tegenstander te verslaan, waarna AZ en Ajax met een onderlinge confrontatie in Alkmaar te maken krijgen.

Update: Een rectificatie van onze kant. FC Twente vermeldde op X alleen de training van donderdag, maar vertelde daarbij niets over de eerdere (uitloop)training van maandag, die ook openbaar was. Ook de training van volgende maandag, als de vakantie er wel al opzit, is openbaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties