Eerste elftal

Regeer kijkt uit naar duel: "Spelen in een uitverkochte Veste is het mooiste dat er is"

Regeer kijkt uit naar duel: "Spelen in een uitverkochte Veste is het mooiste dat er is"

Voor Youri Regeer staat vanmiddag een bijzonder duel op het programma. De middenvelder speelt met FC Twente tegen Ajax, de club waar hij vijf jaar lang speelde. Deze zomer besloot Regeer echter te vertrekken van Amsterdam naar Enschede, omdat hij geen kansen kreeg in Ajax 1.

FC Twente heeft dit seizoen al een aantal keer laten zien dat het een goede ploeg heeft, zo weet Regeer. "Vooral in de thuiswedstrijd tegen Fenerbahçe en in de eerste helft op bezoek bij Fenerbahçe hebben we laten zien waar tot toe in staat kunnen zijn", vertelt de twintigjarige Haarlemmer in gesprek met Ajax Showtime. "Tegen Ajax moet het een leuke en mooie wedstrijd worden. We spelen in een uitverkochte Grolsch Veste, waar het publiek vol achter ons staat."

"Twente is gewoon een moeilijke ploeg om te verslaan en tegen te spelen. Ik denk niet dat het specifiek tegen Ajax is. Spelen in een uitverkochte Grolsch Veste is het mooiste dat er is. Het publiek geeft ons echt steun en wij als elftal zullen altijd alles geven", besluit Regeer.

Voorspel en win onze Voetbalpool!

Appgebruikers kunnen stemmen via deze link.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties