Eerste elftal

Regeer openhartig over transfer naar Twente: "Ik heb de keuze op gevoel gemaakt"

Regeer openhartig over transfer naar Twente: "Ik heb de keuze op gevoel gemaakt"

Youri Regeer is vandaag officieel gepresenteerd bij FC Twente. Hij komt over van Ajax voor ruim een miljoen euro. Regeer tekent een vierjarig contract tot medio 2027. In zijn eerste interview met Twente vertelt Regeer dat hij de keuze heeft gemaakt op gevoel en er naar uit kijkt om te spelen in een volle Grolsch Veste.

"Het is een speciale dag. Ik keek er al een lange tijd naar uit. Het is een fantastische mooie club, met een mooi stadion en hele mooie fans. De eerste keer dat ik hier kwam was tijdens een bekerwedstrijd en het was echt heel koud. Maar ook toen waren de fans en de sfeer echt fantastisch. Daar staat Twente om bekend." vertelt Regeer.

Regeer komt vol vertrouwen naar Twente en kan op meerdere posities uit de voeten:" Ik ben een dynamische middenvelder met veel loopvermogen. Ik ben links en rechtsbenig. Ik heb ook een goede trap. Ik kan assists geven en scoren. Maar ik kan ook in de eerste fase van de opbouw het spel verdelen. Ik kan eigenlijk op alle drie de posities op het middenveld uit de voeten."

Vanaf moment één koos ik voor Twente: "De warmte van de club en het gevoel met Jan Streuer en Arnold Bruggink was goed. De club zelf en de hele achterban is heel groot. Ik heb deze keuze echt op gevoel gemaakt. Ik had bij Twente vanaf moment één al een heel goed gevoel." aldus Regeer in een interview met Twente.

"Ik hoop veel te gaan spelen en belangrijk te zijn voor het elftal. Ik kom in draaiend elftal en hoop dat er niet veel meer gasten weggaan. Ik hoop veel minuten te maken en een stabiele factor in het elftal te worden. " vertelt Regeer over zijn verwachtingen van volgend seizoen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties