Eerste elftal

Reisafstanden en vliegticketprijzen naar Lille, Praag, Salzburg en Glasgow

Reisafstanden en vliegticketprijzen naar Lille, Praag, Salzburg en Glasgow

Het is duidelijk welke tegenstanders FC Twente kan treffen in de derde voorronde van de Champions League. Glasgow Rangers, LOSC Lille, Slavia Praag en RB Salzburg zijn de vier clubs die geplaatst zijn en de tegenstander kunnen worden van het ongeplaatste FC Twente. Kijkend naar de afstand is LOSC Lille de club die het meest dichtbij ligt. Maar wat zijn nu de exacte afstanden en de prijzen van de vliegtickets?

LOSC Lille (Frankrijk)
De afstand van de Grolsch Veste tot het stadion Stade Pierre Mauroy van LOSC Lille is met de auto 390 kilometer met een reistijd van zo'n 4,5 uur. Er zijn vanuit Nederland geen vluchten beschikbaar naar Lille.

Slavia Praag (Tsjechië)
De afstand van de Grolsch Veste tot het stadion Eden Arena van Slavia Praag is met de auto 741 km met een geschatte reistijd van 7,5 uur. Vliegen naar Praag kan ook vanaf bijvoorbeeld Amsterdam of Düsseldorf. De goedkoopste optie* is vanaf Amsterdam. Een retourtje Praag via EasyJet in de eerste week van augustus is beschikbaar vanaf 153 euro. Voor zeven euro meer vlieg je met EuroWings vanaf Düsseldorf. Speelt FC Twente een week later uit, dan kost een retourtje via EasyJet 160 euro. EuroWings hanteert dezelfde prijs.

RB Salzburg (Oostenrijk)
De afstand van de Grolsch Veste tot het stadion de Red Bull Arena van RB Salzburg is 877 kilometer met een geschatte reistijd van 9:15 uur. Vliegen naar Salzburg is ook een optie vanaf Amsterdam en Düsseldorf. De goedkoopste optie* is vanaf Duitsland. Een ticket naar Salzburg is in de eerste week van augustus beschikbaar op EuroWings vanaf 180 euro retour. Speelt FC Twente een week later uit, dan kost een retourtje 170 euro.

Rangers FC (Schotland)
De afstand van de Grolsch Veste tot het Ibrox Stadium van Rangers FC is 1263 kilometer met een geschatte reistijd van 13:45 uur. Een mooie roadtrip voor de liefhebbers, maar mocht Ranger FC de tegenstander worden, dan zal het overgrote deel met het vliegtuig gaan. Een vliegticket* naar Glasgow is in de eerste week van augustus beschikbaar op Easyjet vanaf 192 euro retour. Speelt FC Twente een week later uit, dan kost een retourtje 141 euro.

* De prijzen van de vliegtickets zijn verkregen via SkyScanner van de vliegmaatschappijen zelf op maandag 27 mei 2024. Geselecteerde data zijn vertrek op maandag 5 augustus en retour op donderdag 8 augustus én een vertrek op maandag 12 augustus en retour op donderdag 15 augustus. Tijdens de loting op 22 juli zal bekend worden of FC Twente eerst thuis of uit speelt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties